Odds i realtid gynnar vinstchanserna

 

Livespel är ett koncept som erbjuder spelaren såväl spänning som dramatik samt möjlighet att snabbt kamma hem saftiga vinster. Denna form av betting har med tiden blivit allt populärare och lockar ständigt nya spelare. Spelbolagen har naturligtvis fått upp ögonen för livebettingens attraktionskraft och har utvecklat funktionerna otroligt. Allt fler svenska spelbolag erbjuder dessutom kostnadsfri livestreaming där man i realtid kan följa matcher. Detta i sin tur bidrar till extra spänning och fungerar som ett ypperligt verktyg i spelarens förhandsanalys.

Största skillnaden på förtidsspel och livespel är att oddsen grundar sig på vad folk förväntar sig istället för på de faktiska sportsliga omständigheterna. I en händelserik match ändras oddsen snabbt och att spela live kan verkligen sätta krydda på spelupplevelsen. Som spelare kan man ständigt värdera händelseförloppet om man följer med i matchen och lägga märke till matchbildens skiftningar, vilket i sin tur bidrar till att man kan tippa rätt. För att nämna ett exempel kan ett lag ligga under med 3-0 men ändå fullständigt äga spelet. Laget i fråga kan därmed vara närmare ett oavgjort resultat eller seger än vad det aktuella oddset antyder. Sådana faktorer är omöjliga att förutsäga om man inte spelar live.

Nackdelarna med att spela live är att man kan försöka täcka förluster genom slarviga spel som baseras på en impulsiv analys. På så sätt kan man under en kort period förlora mer pengar än vad man budgeterat med från början. Att livespela rekommenderas inte heller om man inte tänker se matchen eftersom alla fördelar med spelformen då försvinner. Man skall även vara uppmärksam på att det kan dröja upp till 10 sekunder innan bettingen bekräftas. När ett mål görs fryses samtliga spelobjekt under en stund för att man inte skall kunna satsa pengar när det sker. Erfarna spelare rekommenderar att man inte skall ta några risker utan att tänka genom beslutet, även om det gäller att vara ganska snabb i svängarna.

Utbudet av livespel varierar från spelbolag till spelbolag, men ett antal matcher och objekt förekommer i princip hos alla. De vanligaste händelserna man kan satsa på är "totalt antal hörnor", "mål i matchen", "nästa mål", "resultat i halvtid" och "resultat efter fulltid". Några av de största aktörerna på svenska marknaden som erbjuder betting live är Bet365, Expekt, Unibet och Nordicbet. Sporterna vars matcher nästan alltid finns representerade är fotboll, ishockey, tennis, skidskytte, friidrott, basket och baseboll. Väljer man att spela på internationella webbplatser bör man vara medveten om att vinster som fås utanför EU är skattepliktiga.


 

Spelbolag

Bonus

Gå till...

betway odds bonus 

Betway höga odds och bra bonusar

100% upp till 1000 kr

Betway

betsafe odds bonus 

Betsafe höga odds och marknadens
bästa kundservice.

100% upp till 1000 kr

Betsafe

nordicbet odds bonus 

Nordicbet erbjuder höga odds på fotboll
långt ner i seriesystemet. Mycket bra odds bonus

100% upp till 1000 kr

Nordicbet

mobilbetlogo 

Nytt spelbolag som vill vara det bästa alternativet för mobilbetting.

100% upp till 1000 kr

Mobilbet
SvenskaLänkar.com - en bra svensk seo-optimerad länkkatalogBettingbonusar   Betting på nätet   Odds i realtid gynnar vinstchanserna

 


 

shopify analytics tool
 

Reggad på Commo.se